FORGOT YOUR DETAILS?

by / Thursday, 31 July 2014 / Published in Nieuws
weight-training-for-boxing-600x600-3037986

Beste leden,

Omdat de huidige vorm van contributie betalen nogal eens tot achterstand leidt is er gekozen voor een ander manier van innen.

Er is na onderling overleg door het bestuur besloten dat er een andere vorm van contributie innen wordt ingevoerd.
Per direct is besloten dat de contributie per week zal worden afgerekend.
Als lid zal je 5 euro per week gaan betalen, te voldoen bij de eerstetraining waar je die week aan deelneemt. (boter bij de vis)
Deze 5 euro per week is voor de gehele week, ongeacht je 1, 2 (of 3) keer komt trainen.
Dus kom je op dinsdag, dan betaal je ook op dinsdag en kan je de rest van de week trainen.

We zullen de betaling zoveel mogelijk aan het begin van de training proberen te innen, dus zorg dat je gepast geld bij je hebt.
Loop bij aanvang training gelijk even bij de bekende administratieHOEK langs, hier zullen wij je naam en betaling noteren.

Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust.
Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur van Boksvereniging Delft.