FORGOT YOUR DETAILS?

Per 1 maart zullen wij in het Cultuurlab trainen.

by / Friday, 16 February 2018 / Published in Nieuws
boks1

Beste Leden,

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij ons uiterste best gedaan om genoodzaakt een nieuwe trainingslocatie te vinden, en dit is ons gelukt bij het Cultuurlab.
Het Cultuurlab is een stichting gerund door vrijwilligers, die zich inzet en podium biedt aan sport, cultuur en theater.
Per 1 maart zullen wij bij het Cultuurlab op de Brabantse Turfmarkt 9 intrekken, de gymzaal bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.
De trainingstijden worden vanaf 1 maart aangepast: de dinsdag en de donderdag van 19.00 tot 20.30 uur, en de zaterdag van 08.30 tot 10.00 uur.
De afmeting van de zaal is vergelijkbaar 10 x 20 meter, en we hebben 2 kleedkamers en een bergruimte tot onze beschikking. (voor de boksring, stootkussens, bokszakken en materiaal)
In het Cultuurlab bevindt zich op de begane grond een bar en in het gebouw zijn er meerdere bedrijfjes en verenigingen gevestigd, wij gaan ervan uit dat een ieder hier ook rekening mee houdt en dat er met respect met de medehuurders en het gebouw wordt omgegaan.
Voor de ingang van het gebouw is er plek om je fiets of brommer te parkeren, en in het gebouw is er camerabewaking aanwezig.
Voor mensen die met de auto komen, in het centrum is het betaald parkeren, hou hier dus rekening mee. (nog gratis parkeren professor Snijdersstraat, prof. Schermerhornstraat, Kanaalpad +/- 5 minuten lopen, of de wijk Wippolder)

Wij hopen op jullie begrip en medewerking, en gaan uit van een mooie sportieve toekomst en samenwerking met het Cultuurlab.

Met vriendelijke en sportieve groet,
De trainers van Boksvereniging Delft