FORGOT YOUR DETAILS?

Trainingen

Bij Boxing Club Delft geven wij een gevarieerde en intensieve bokstraining van 90 minuten met als doel correct en technisch te leren boksen. Wil je op een speelse manier aan je conditie, snelheid en kracht werken dan ben je bij ons aan het juiste adres. De trainingen zijn geschikt voor zowel de recreatieve als de wedstrijdbokser. Boksen is een technische en tactische contactsport waarin naast de fysieke kracht ook mentaal inzicht een belangrijke rol speelt. De trainingen zijn er dan ook op gericht om de bokser technisch vaardig en fysiek weerbaar te maken.

Er wordt gestart met een gedegen conditie en/of kracht training. Dit om de conditie, kracht, explosiviteit en motoriek van het lichaam te verbeteren. Vervolgens loopt dit over in een training waarin op diverse manieren aan bokstechnieken gewerkt zal worden. Hierbij moet je denken aan het correct leren stoten op een stootkussen, workout op een bokszak of bokstechnieken/stoten/oefeningen met een steeds wisselende bokspartner. Onze trainingen worden gegeven onder begeleiding van ervaren trainers/boksers. Boxing Club Delft maakt gebruik van een mooie sportzaal met nette kleed en doucheruimtes. 

De trainingen vinden op de volgende momenten plaats:

Dinsdags: 19.00 – 20.30

Donderdags: 19.00 – 20.30

Als lid zal je 7 euro per week gaan betalen, te voldoen bij de eerste training waar je die week aan deelneemt. 
Deze 7 euro per week is voor de gehele week, ongeacht je 1 of 2 keer komt trainen. 
Dus kom je op dinsdag, dan betaal je ook op dinsdag en kan je de rest van de week trainen. Daarnaast kun je ook betalen per kalendermaand voor 25 euro per maand. 

Proefles: Wil je mee doen met een proefles? Meld je dan aan via het contactformulier. Voor de eerste proefles betaal je 7 euro. Inschrijfkosten zijn eenmalig 5 euro.

Heb je nog vragen, schroom niet en stuur een mailtje (zie CONTACT).

TOP