FORGOT YOUR DETAILS?

Bedankt en een fijne zomer (Arjan Vellekoop)

by / Saturday, 09 July 2016 / Published in Nieuws
Beste Aldo, Gerard, Rick en Jaco en iedereen die ik hierbij tekort doe,


Sinds januari bezoek ik bijna wekelijk jullie trainingen. Eerst een proefles, maar ik had al snel de smaak te pakken. Dat komt vooral door jullie enthousiasme!

Ik verwacht met mijn leeftijd (44) niet dat ik ooit nog in de ring zal staan, maar ik ben wel structureel 4 kilo lichter dan in december vorig jaar en mijn condities is sterk verbeterd. Belangrijkste is dat ik echt met plezier naar jullie trainingen ga.

Ik besef dat het geven van de trainingen iedere week op vrijwillige basis gebeurt. Dus bij deze hartelijk dank!

Donderdag ben ik er niet meer bij, dus ik wens jullie alvast een mooie zomer en tot eind augustus!

Arjan Vellekoop

TOP